Tijdens de corona-crisis gebruik je deze HubSpot Tools gratis

Voor ondernemers zijn het onzekere tijden. De crisis dwingt organisaties om zich snel aan te passen, om creatieve oplossingen te vinden voor hun bedrijfsvoering, zoals het ontplooien van meer online activiteiten. Het gevolg is dat de concurrentie online snel toeneemt. Voor bedrijven is het daarom belangrijker dan ooit om zich online te onderscheiden.

Momenteel is het voor prospects en klanten mogelijk om handige betaalde features gratis te gebruiken. Zo kunnen ze hun bedrijf 90 dagen online een extra boost geven. Om welke features het gaat, lees je hieronder.

Gratis HubSpot tools en features

Prospects prikken een datum 

Met de HubSpot Meeting Tool plannen potentiële klanten online een video meeting met je in. Onnodig heen en weer bellen en mailen behoort daarmee tot het verleden.

Offreer online, onderteken digitaal

Met HubSpot Quotes & E-sign stel je snel online offertes en voorstellen op. Verras een prospect direct met jouw aanbod als het salesgesprek nog in zijn hoofd zit. Offertes en andere overeenkomsten laat je vervolgens digitaal ondertekenen. Elke gebruiker kan onbeperkt documenten opmaken en per maand 10 voorstellen laten ondertekenen.

HubSpot Quotes & E-sign | Inbnd

Verras met een persoonlijke video

Maak gratis video’s die je vanuit het HubSpot CRM kan delen met je contacten. Stuur een sales qualified lead een e-mail waarin je hem middels een persoonlijke video uitnodigt voor een gesprek. Je kunt precies volgen welke sql’s e-mails hebben geopend en hoe vaak ze dat doen. Video’s die je maakt mogen een lengte hebben van maximaal een uur.

Creat video in tickets

Pleeg meer telefoontjes, verstuur onbeperkt e-mails

Klanten met een Starter of Professional pakket voor de Sales- en Service Hub krijgen per gebruiker tot maximaal 2000 belminuten per maand. Heel handig tijdens deze crisis waarin persoonlijk afspreken niet mogelijk is. Lees voor welke landen dit aanbod geldt.

Op het versturen van e-mail zit voor Marketing Hub Professional- en Enterprise klanten geen limiet meer. Verstuur dus onbeperkt e-mails wanneer je wilt, aan wie je maar wilt.

Prijswijzigingen

De prijs voor de Starter Growth Suite wordt verlaagd. Twaalf maanden lang hebben alle bestaande en nieuwe Starter Growth Suite klanten toegang tot de extra marketing-, sales- en service software tegen deze gereduceerde prijs.

Het aangaan van een verbintenis voor twaalf maanden is hierbij wel verplicht. Na deze periode gaat de korting terug naar de standaard 25% Growth Suite korting. Alle klanten komen hiervoor in aanmerking.

Zien is geloven

Benieuwd hoe je de gratis HubSpot tools toepast binnen je organisatie? Ontdek HubSpot tijdens een vrijblijvende demo.

New call-to-action

Lees deze blogs ook

5 aandachtspunten om e-mail marketing te laten sprankelen

E-mail marketing werkt, maar helaas werkt niet iedere marketing e-mail. In deze blog behandel ik een aantal regels voor het verbeteren van je open rate en conversie ratio. Tegenwoordig klinkt e-mail..

3 februari 2021 | Harvey Pearson >

HubSpot lists om in te lijsten

Bucket lists, boodschappenlijstjes en to-do-lists. Wie is er niet gek op handige lijsten? Ook in HubSpot spelen ‘lists’ een doorslaggevende rol. Met ‘list segmentation’ verdeel je jouw CRM database..

28 januari 2021 | Dylan ter Kuile >