Wat kan een HubSpot partner voor je doen?

De knoop is doorgehakt. Voortaan ga jij voor inbound. Een strategie waarmee je meer kansrijke leads genereert en meer passende deals sluit. Jouw missie? Het kweken van ambassadeurs die jouw bedrijf, producten en diensten promoten. Online en offline.

Zo’n loyale fanbase opbouwen is niet eenvoudig. Gelukkig hoef je dit pad niet alleen te bewandelen. HubSpot partners helpen je graag mee om al je inbound ambities te realiseren, om jouw bedrijf structureel te laten groeien.


HubSpot is schaalbaar, maak een roadmap

Schaalbare marketing-, sales- en servicesoftware. Zo is HubSpot te omschrijven. Het is een tool, waarmee je je inbound strategie vorm geeft en tot leven brengt. Het bestaat uit meerdere Hubs en kent ongelooflijk veel features en gecertificeerde add-ons.

Daarom is het belangrijk dat HubSpot-partners tijdens het onboarding proces met je meedenken. Vanaf de start van je inbound strategie moet helder zijn welke inbound doelen je wilt realiseren. Het is zonde om software-onderdelen te kiezen, die vervolgens ‘op de plank blijven liggen’.

Een goede HubSpot partner helpt je daarom mee bij het maken van een roadmap, het formuleren van concrete doelen, het bewaken van de tijdlijn en de kosten. En natuurlijk bij het kiezen van de juiste features om deze vervolgens voor je te implementeren.


HubSpot partner kiezen

Hoe kies je de juiste partner om zoveel mogelijk uit HubSpot te halen? Dat doe je vooral door te kijken naar de kennis die een partner in huis heeft en het vermogen om die know-how begrijpelijk over te brengen op jou en jouw medewerkers.

Je mag verwachten dat een HubSpot partner alle knoppen van de software kent. Een goede partner daarentegen heeft visie, adviseert en werkt met jou een strategisch plan uit voor langdurige bedrijfsgroei. HubSpot is daarbij niet meer dan een effectief hulpmiddel om deze plannen om te zetten in concrete acties.

Een goede partner herken je aan zijn doordachte strategie om visitors naar de website te trekken. Aan het brainstormen over en het maken van premium content die werkelijk converteert. Een goede partner steekt continu energie in het nurturing proces van kansrijke leads en prospects en snapt hoe je met uitstekende service verwachtingen kan overtreffen.

Kortom: bij een goede partner is de techniek ondergeschikt aan de marketingvisie. Kies dus een partner die jou inspireert, die overtuigt. Ga eens op zoek naar een partner op de HubSpot website, lees reviews over partners in jouw regio.


Een HubSpot partner ontzorgt

Bij Inbnd staan jouw ambities centraal. We denken mee, maar schromen niet om onze mening te geven als jouw wensen onrealistisch of onuitvoerbaar zijn. De insteek is natuurlijk altijd positief, samen gaan we op onderzoek om met inbound bedrijfsgroei te realiseren.

Als je met ons in zee gaat, krijg je toegang tot een een full-service team van dedicated specialisten op het gebied van merkstrategie tot SEO. Van ontwerpers tot copywriters, van social media-deskundigen tot webontwikkelaars. We kennen de ins and outs van HubSpot en zijn sterk in het vertalen van de mogelijkheden van deze software naar jouw individuele situatie.

We formuleren concrete doelen om je online zichtbaarheid te vergroten binnen een afgesproken tijdsduur. Met slimme content trekken we bezoekers die we converteren naar leads die werkelijk interesse hebben in jouw merk, product of dienst.

Met HubSpot zorgen we ervoor dat we jouw marketing-, sales- en service activiteiten stroomlijnen. Automatiseer het vastleggen van contactgegevens in het CRM, verwerk deze informatie in gepersonaliseerde nurturing e-mails, webformulieren en video. Zet lead scoring in, voorkom dat uren wegsijpelen door het nabellen van ‘dead ends’.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Graag leren we jou kennen, brengen we samen in kaart wat jij nodig hebt om te groeien in jouw bedrijfstak.

Jouw succes is ons succes.

New call-to-action

Lees deze blogs ook

5 aandachtspunten om e-mail marketing te laten sprankelen

E-mail marketing werkt, maar helaas werkt niet iedere marketing e-mail. In deze blog behandel ik een aantal regels voor het verbeteren van je open rate en conversie ratio. Tegenwoordig klinkt e-mail..

3 februari 2021 | Harvey Pearson >

HubSpot lists om in te lijsten

Bucket lists, boodschappenlijstjes en to-do-lists. Wie is er niet gek op handige lijsten? Ook in HubSpot spelen ‘lists’ een doorslaggevende rol. Met ‘list segmentation’ verdeel je jouw CRM database..

28 januari 2021 | Dylan ter Kuile >